Hurtig vegetarisk spinatlasagne

Et lækkert vegetarisk alternativ til den klassiske lasagne . Selve tilberedningen tager blot få minutter, og så skal den ellers bare have lov til at stå i ovnen. Hurtig vegetarisk spinatlasagne(2 personer) 1 tsk smør 2 store fed hvidløg 250 gram frisk spinat 200 gram ricotta et glas tomatpuré (500 ml) 1 æg saften fra en halv citron 200 gram revet mozzarella lasagneplader salt Smelt smørret på en pande ved middelvarme og tilsæt de pressede hvidløgsfed. Sautér i 2 minutter inden du tilsætter spinaten. Lad spinaten blive blød inden du fjerner den fra varmen. I en skål blandes ricotta, æg, salt og citronsaft. Tilsæt spinaten og bland det godt sammen. Tænd ovnen på 175 grader. Fordel et lag tomatpure i bunden af en form eller fad. Kom herefter lasagneplader på efterfulgt af spinatblandingen, en smule tomatpure og afslutningsvist mozzarellaen. Gentag processen 3-4 gange. Dæk fadet til med stanniol og sæt lasagnen i ovnen i 40 minutter - eller indtil osten og saucen begynder at boble. Tag herefter stanniolen af og giv den yderligere 10-15 minutter til toppen af lasagnen er gylden. Tag den ud af ovnen og lad den stå i cirka 10 minutter, så lasagnepladerne får lov at suge al overskydende væske.