Miniflødeboller med hindbærskum og cookiebund

Bagt grød med hindbær og rabarber

En personlig nytilkommen morgenmadsfavorit: bagt grød. Okay, jeg har faktisk i forholdsvis lang til spist grød hver eneste dag, men den her version smager så eksklusivt, at den er blevet lavet utallige gange siden jeg prøvede den første gang. Den smager som en dessert, men består af simple ingredienser som havregryn, mælk og æg. Jeg har lavet min grød med frosne hindbær og rabarber, men den kan kombineres med de bær, du nu har liggende derhjemme. Grøden tager cirka 45 minutter at lave, hvilket måske gør den mest velegnet til de morgener, hvor man har god tid, og helt sikkert som et perfekt alternativ til de sene weekendmorgener.

Bagt grød med hindbær og rabarber (stor portion til 2 personer)

120 gram havregryn

2 æg

1 spsk bagepulver

2 dl mælk

1 tsk salt

2 spsk honning, agave eller sirup, hvis man godt kan lide det ekstra sødt

250 gram bær, rabarber, eller hvad man nu har lyst til

 

Fremgangsmåde:

Start med at blande alle de tørre ingredienser: havregryn, salt og bagepulver. bland det godt sammen. Find en anden skål og pisk mælk og æg sammen til en gullig masse. Fordel bær el. lign. i et ovnfast fad eller tærteform og hæld herefter havregrynsblandingen ud over. Fordel herefter mælkeblandingen over og drizzle eventuelt noget sirup henover til sidst. Bag grøden i ovnen i 40 minutter ved 200 grader.

Jeg spiser grøden med neutral skyr på siden (og topper den eventuelt med endnu mere sirup…).

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniflødeboller med hindbærskum og cookiebund