Citrontærte med italiensk marengs

Sunde trøffelkugler med sorte bønner

 

Siden Emma Martiny smed disse romkugler ud på de sociale medier, har jeg haft lyst til at prøve dem. Jeg har én gang før forsøgt mig med bønnebrownies, hvilket bestemt ikke var nogen succes. Det smagte af bønner – på den lede dåsemåde. Jeg var derfor (mildest talt) ret skeptisk, men det er altså slet ikke tilfældet med disse – de smager fantastisk(!), og er lavet på de skønneste, sunde ingredienser: en masse protein fra bønnerne og ingen blodsukkergalop over raffineret sukker – jeg spiste dem i hvert fald med god samvittighed!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citrontærte med italiensk marengs