Kylling i peanutsauce

Cremet citronpasta med kylling og spinat

Jeg knuselsker denne ret! Generelt knuselsker jeg alt, der indeholder pasta, men den her især. Retten er såre simpel og kan smækkes sammen i løbet af 20 minutter – der er nemlig intet der skal hakkes, snittes eller have tid i ovnen. Ovenikøbet er ingredienslisten kort, så retten er nem at overskue på en travl dag (og så smager den altså virkelig, virkelig godt!)

Cremet citronpasta med kylling og spinat (2 personer)

Olivenolie til stegning

3 fed hvidløg

250 gram spinat

300 gram kyllingefilet

200 gram spaghetti eller andet pasta

100 gram Philadelphia (jeg bruger light)

50 gram revet parmesan

saften fra 1 citron

1 deciliter kogevand fra pastaen

Ekstra parmesan til servering

 

Fremgangsmåde

Start med at koge din pasta i en gryde med letsaltet vand.

Kog i en anden gryde kyllingen til gennemkogt (du kan også vælge at stege den, hvis du foretrækker det). Tag kyllingen op/af når den er færdig og lad den køle af på et skærebræt.

Kom olivenolie og knust hvidløg på en kold pande og skru op på middelvarme. Efter et minuts tid tilsættes al spinaten og varmen skrues op. Rør rundt i spinaten til den er blevet blød. Tilsæt herefter Philadelphia og parmesan og rør rundt igen. Når begge osten er godt blandet sammen med spinaten tages panden af varmen.

Si spaghettien fri for vand, men gem cirka 1 deciliter af kogevandet.

Riv kyllingen i stykker med to gafler.

Kom spaghettien og kyllingen ned til spinaten og sæt panden tilbage på varmen. Varm forsigtigt retten op imens alle ingredienser blandes sammen. Tilsæt først halvdelen af kogevandet. Tilføj resten, hvis retten virker for tør. Når konsistensen er cremet, men ikke væsker er den færdig. Smag til med salt og en masse peber og servér med parmesan på toppen!

[bloglovin_button]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i peanutsauce