Couscoussalat med grønkål, granatæble og tørrede abrikoser


Tilbehør til 4 personer
4 dl couscous
saft og skal af 1 citron
3 spsk. olivenolie
salt & friskkværnet peber
1 rødløg
en håndfuld tørrede abrikoser i tern
1 håndfuld mynte
1 håndfuld bredbladet persille
1 dl granatæblekerner
150-200 gram hakket grønkål
Fremgangsmåde
Tilbered couscoussen som angivet på pakken. Lad den køle af. Tilsæt citronskal og -saft, olivenolie, salt og peber og bland det godt sammen. Skær abrikoserne i tern (hvis du ikke allerede har købt dem sådan) og hak løg, mynte og persille fint. Fjern kernerne fra dit granatæble og hak grønkålen fint. Bland alt dette sammen med couscous og pynt med flere granatæblekerner og abrikostern. Opbevar salaten på køl til den skal spises.