Breakfast bowl: chiapudding og kokosyoghurt

Jeg er simpelthen blevet fuldstændig besat af, at lave forskellige versioner af såkaldte breakfast bowls: de kan varieres i så utallige versioner, at det aldrig bliver trivielt at spise det til morgenmad. Jeg lavede forleden en ny version, og jeg tænkte, at jeg lige ville dele herinde, hvordan jeg gør. Breakfast bowl med kokosyoghurt, chiapudding og jordbær/acaitopping 1,5 dl chiapudding (dagen før blandes 1 spsk chiafrø med 1 dl soyamælk og 1/2 dl yoghurt, lad stå på køl natten over, og så er der chiapudding til din breakfast bowl) 1 dl kokosyoghurt (jeg brugte den fra Alpro) 3 spsk jordbær/acaitopping (et opkog af frosne 200 gram frosnejordbær, 1 tsk acaipulver og en smule vand - siet fri for kerner og jævnet med majsstivelse) 2 spsk rawnola (samme opskrift som her, bare uden tid i ovnen) 1 stor håndfuld granatæblekerner 1/2 deciliter hakkede valnødder 1 tsk chiafrø 1 håndfuld blåbær 1 tsk peanutbutter   Start med at fordele din base af yoghurt, chiapudding og jordbær/acaitopping i en skål. Herefter pyntes der med de resterende ingredienser. VIRKELIG velsmagende, nærende og meget instavenligt <3  

[bloglovin_button]