Limekoldskål

En af de mange glæder ved det lunere vejr: koldskål - helst med danske jordbær og gerne til aftensmad. Jeg kan bedst lide at lave den selv - mest fordi jeg elsker koldskål med lime. Det tager ingen tid at lave, og på den her måde, kan du selv regulere, hvor sød og syrlig den skal være - samt hvor kalorielet du ønsker den (erstat blot sukkeret med en form for sukkererstatning). Limekoldskål (4 personer) 3 pasteuriserede æggeblommer 5 spsk sukker 1 vaniljestang (kan undværes) ½ l kærnemælk ½ l tykmælk 2 usprøjtede limefrugter   Pisk æggeblommer og sukker sammen til en æggesnaps. Tilsæt vaniljekornene, hvis du ønsker dem - det giver en ret lækker sødme. Rør kærnemælk, tykmælk og både limeskal og -saft fra begge limefrugter i æggesnapsen sammen til en jævn masse. Stil koldskålen på køl til den skal serveres. Jeg spiste min koldskål med hjemmelavede kammerjunker, friske jordbær, revet limeskal og kokosflager. Nyd den på en lun sommerdag <3