Sunde bananpandekager med chiafrø

Her følger opskriften på de bedste pandekager til weekendmorgener. De smager så skønt og er tilmed fulde af næring. Opskriften rækker til stakken, der ses på billederne. Sunde bananpandekager med chiafrø 2 bananer (én til dejen og en skåret i skiver - den sidste er valgfri, men jeg vil klart anbefale det!) 1,5 dl havregryn 2 æg 1,5 dl skyr 1 spsk rørsukker 1 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker 1 spsk hvedeme et nip salt 2 spsk chiafrø kokosolie til stegning Kom havregrynene i en blender eller foodprocessor og blend det til mel. Tilføj resten af ingredienserne og blend til dejen er lind. Kom eventuelt en lille smule vand i dejen, hvis den er lidt for tyk (jeg tilføjede cirka 1/3 dl). kom pandekagerne på en varm pande med kokosolie på middelvarme. Skær den sidste banan i tynde skiver og fordel dem på pandekagerne imens de steger. Stak pandekagerne og spis dem med det, du godt kan lide. Jeg spiste dem med sirup, friske hindbær og kokosflager. Velbekomme!