Svampede bananmuffins med streusel på 30 minutter

Jeg står forholdsvis tit med en sukkertrang, som jeg føler kun kan stilles af kage. Problemet er så bare, at man oftest har lyst til det med det samme, og at man sjældent ligger inde med alle ingredienserne. Det her er resultatet af ovenstående situation. Jeg vil næsten garantere, at du har alle ingredienserne i skabene, og så er opskriften bare lige i øjet og så tager det vitterligt kun 30 minutter, inden der er lune muffins. Bananmuffins (6 stk): 1 stor banan 1 æg 1 tsk vaniljepulver 55 g hvidt sukker 40 g hvedemel 1/2 tsk bagepulver 40 g smør eventuelt 40 g mørk chokolade, hvis den lige skal have lidt ekstra Smelt smøret og lad det køle af. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse. Tilsæt herefter hvedemel og bagepulver og pisk det med i dejen. Most bananen og pisk den kort ind i dejen. Tilsæt det smeltede smør og vend det i dejen. Tilsæt eventuelt grofthakket mørk chokolade og fordel dejen i muffinforme (jeg fik seks muffins ud af denne potion)   Streusel: 35 g brun farin 35 gram sukker 1/4 tsk salt 55 gram smør 100 g hvedemel   Pisk sukker, salt og smeltet smør sammen til en ensartet masse (pisk i cirka et minut eller indtil sukkeret begynder at blive opløst. Rør herefter hvedemelet i massen indtil teksturen er tør og ligner crumble. strø herefter dette henover dine muffins og bag dem ved 200 grader i 15 minutter (bagetiden kan varierer fra ovn til ovn, så hold øje med dem - stik eventuelt en kødnål i for at tjekke om den er gennembagt, og tag dem ud når der ikke længere sidder dej på nålen. Så skulle der gerne være lune og saftige muffins. Spis dem med en klat creme fraiche, smeltet chokolade, flødeskum eller servér dem, som de er.  Velbekomme!